• nieuws
  • foto's

• Home Actueel IJsclub / Bestuur Kuiertocht Contact

Jaarvergadering 26 november 2012

De legendarische jaarvergadering van de ijsclub is weer vastgesteld en wel op maandag 26 november a.s.  Het bestuur  van de ijsclub is er weer in geslaagd om een bekende ex sporter als gastspreker te strikken. Nadat vorig jaar Ab Krook de KLameare stil kreeg met zijn verhaal is het bestuur er van overtuigd dat dit ook deze keer zal gaan gebeuren.  De spreekster, deze keer, heeft een prachtige maar korte staat van dienst gehad in haar schaatscarrière. Olympisch  goud, zilver en brons was haar deel en ook op wereld en europese kampioenschappen speelde zij een voorname rol. Hoe het leven van een sporter, het succes  zomaar in enkele seconden kan veranderen en dat de wereld er anders voor je gaat uitzien is het gevolg. Dat je toch weer de ambitie vind om je terug te vechten in deze maatschappij toont doorzettingsvermogen en karakter.  Het zou niet goed zijn als we u dit in een korte opsomming in dit verslag zouden  kunnen vertellen. We zouden haar als sporter/persoon veel tekort doen.  Daarom zullen wij u haar in een tweede artikel  uitgebreider  aan u voorstellen  Wel willen wij alvast de naam van deze bijzondere sporter/fotografe “verklikken”. De vrouw die u haar verhaal gaat vertellen  is Monique Velzeboer  het bestuur van de ijsclub weet zeker dat de leden en niet leden welke aanwezig zullen zijn vol bewondering naar haar  levensverhaal  zullen luisteren!    D.m.v. het traditionele  huis aan huis lopen voor de contributie de komende weken ontvangt u automatisch een persoonlijke uitnodiging  voor deze  vast weer buitengewone  jaarvergaderingsavond van de IJsclub Workum!!

2011 IJsclub Workum - Makke troch Roelof Fopma.nl