Actueel

 • nieuws
 • iis agenda
 • foto's

 • Home Actueel IJsclub / Bestuur Kuiertocht Aanmelden Contact

  Online wc papier actie

  Het hele jaar door sporten op het ijsbaanterrein

   

  Waarschijnlijk is het ijsbaanterrein de drukst bezochte accommodatie van Workum e.o. in de afgelopen maanden. Het doet de initiatiefnemers van stichting Buitensporten dan ook deugt dat in tijden dat het normale leven even stil komt te vallen, de sportvoorzieningen op het terrein uitkomst kunnen bieden voor jong en oud. Er kan het gehele jaar door gesport worden en als tegenprestatie worden de gebruikers en sympathisanten gevraagd om lid te worden van de ijsclub. Voor maar tien euro per jaar is het hele gezin al lid. Op deze manier kunnen de initiatieven blijven voortbestaan èn verder worden uitgebreid. Zo wordt binnenkort de bult achter op het terrein aangepakt voor een mooie offroad – route welke dan ook geschikt wordt voor jeugdige fietsers. Daarnaast zijn er plannen om de survivalbaan toegankelijker voor de jeugd te maken.

  Om de onderhoudskosten te bekostigen organiseert de ijsclub met ondersteuning van Jumbo Olaf Hermus de jaarlijkse wc papier – actie. Dat de huis-aan-huis verkoop momenteel niet mogelijk is, geeft natuurlijk een probleem omdat de onderhoudskosten wel gewoon door blijven gaan. Extra zuur zou het zijn met de wetenschap dat wc-papier het best verkochte product in tijden van een pandamie is. Daarom is er dit jaar gekozen voor een digitale wc papier – actie. Voor inwoners van Workum e.o. is dit hèt moment om wc-papier te hamsteren!

  De bestelling wordt namelijk thuisbezorgd, dus geen vreemde blikken zoals dat bij een volle winkelkar met wc papier het geval zou zijn. En bij een grote afname, waar de initiatiefnemers natuurlijk op hopen, kan er tegen de buren gezegd worden dat het puur voor het onderhoud van het ijsbaanterrein is besteld.

  Elders in deze krant staat de advertentie met uitleg hoe het wc papier te bestellen is, maar ook hoe lid te worden van de ijsclub.

   

  << Terug


  2011 IJsclub Workum - Makke troch Roelof Fopma.nl