• nieuws
  • foto's

• Home Actueel IJsclub / Bestuur Kuiertocht Aanmelden Contact

Nieuwjaarsstunt open WK kortebaanwedstrijd

Op 1 januari 2019 schrijft IJsclub Workum de eerste open WK kortebaanwedstrijd van Nederland uit. Er zal in een heren en dames categorie worden gestreden om de Workumer Brijlepel. In tegenstelling tot 1805 zijn getrouwde vrouwen ook welkom! Alles opgeluisterd door muziek.
    Met het uitschrijven van deze wedstrijd wil IJsclub Workum het multifunctionele gebruik van het vernieuwde ijsbaanterrein aantonen.
    Mede organisator Stichting Buitensporten Workum wil benadrukken dat de wedstrijd op 1 januari 2019 exact om half vier ´s middags doorgang zal vinden ongeacht het weer.
    Wij zoeken sportieve deelnemers die met dit ludieke evenement willen meedoen. Wees er wel op voorbereid dat je als deelnemer wel eens nat kunt worden. Schaatskleding is weliswaar verplicht, maar neem ook goede gympies mee.

2011 IJsclub Workum - Makke troch Roelof Fopma.nl