• Aanmelden

• Home Actueel IJsclub / Bestuur Kuiertocht Aanmelden Contact

Wat leuk dat je sport op het nieuw ingerichte ijsbaanterrein. Graag willen we dat zoveel mogelijk mensen gebruik gaan maken van de hardloopbaan, skatebaan, voetbalkooi en de survivalbaan. En winters als er ijs ligt, zien we je graag ook op de ijsbaan.

Als je hier vaker wilt sporten, dan vragen we je lid te worden van IJsclub Workum. En voor het geld hoef je het niet te laten. Een jaarlidmaatschap kost maar € 10,= per gezin en voor dit geld kun je het hele jaar gebruik maken van het terrein en ook jouw gezinsleden.

Het lidmaatschap gaat in per 1 januari 2019.

Het aanmeldformulier kun je inleveren bij J. Harkema, Fûgelikkers 60 8711DB Workum 06-50536670. Je mag het formulier ook mailen naar info@ijsclubworkum.nl.

Met onderstaande gegevens gaan we vertrouwelijk om. Deze gegevens worden alleen bij de penningmeester bewaard.
    Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Zie voor meer informatie ook op http://ijsclubworkum.nl.

Aanmeldformulier lidmaatschap IJsclub Workum

Naam: *. benodigd